pátek 27. listopadu 2015

Drakiáda 2015

Se konala na starém mirolavském letišti 8.11. 2015. Bylo tam asi 90 až 100 lidí. Soutěžilo se o nejlepšího podomácku vyrobeného draka, vítěz získal diplom a sladkou odměnu. Zvítězili kluci : David Kalčík a Jiří Pfeffer. Za výborné technické zpracování draka získal odměnu Radim Schneider a Miroslav Novotný. Za poslední disciplínu, design draka, vyhrála Ivona Veselá a Ivana Veselá. Počasí bylo na listopad velmi příznivé a teplé. Draci všem létali, ale mladším dětem museli pomoct rodiče. Všichni si toto nedělní odpoledne užili. 



Pouštění draků

pátek 20. listopadu 2015

Naše (nová) redakce

Ahoj,

mě už znáte, jmenuji se Mirek a do blogu jsem chodil už minulý rok. Je mi 12 let. Moje koníčky jsou malování, gymnastika, tai-chi, manga a anime.

Mirek
Ahoj,
jsem Renée Pipová a je mi 14 let. Mezi mé oblíbené koníčky patří tanec, lezení po skálách a psaní příběhů na aplikaci Wattpad. Jsem na šestiletém gymnáziu. Po dodělání gymnázia bych chtěla na vysokou školu zdravotnickou.

renée (napravo)
Čau,

jmenuji se Bára Augustová a je mi 13 let. Mezi mé koníčky patří čtení a Vánoce. Jsem na základní škole, ale po 9. ročníku bych se chtěla dostat na střední školu ve Strážnici nebo na střední školu uměleckomanažerskou.

A s Renkou jsme začaly psát články (neříkám, že nám to jde) na tento blog. 

Bára