pátek 27. března 2015

Miroslavské koupaliště

Toto koupaliště už jednu dobu v provozu bylo, ale pak lidé přestali mít zájem o koupání na tomto koupališti. Nebylo to, protože se tam lidem nechtělo chodit nebo něco takového, ale protože voda byla studená. Ale nebyla studená, protože by se o ni nestarali, ale protože  unikala.
Hrabeme

úterý 17. března 2015

Naši miláčci = psi

Dnes vám píši o tom, jak si dobře vybrat psa.
Výběr
Na začátek vám napíšu, že tyto rady se týkají převážně malých psů!. Při úplně prvním výběru doporučuji zajít někam, kde jsou psi už trošku vycvičení. Je to z toho důvodu, že ten pes má větší respekt.

neděle 15. března 2015

Týden (ne) smyslů


O jarních prázdninách jsem šel na jarní příměstský tábor v Miroslavi. Sešli jsme se o půl osmé a hned jsme šli nahoru do Sluneční. Sedli jsme si do kroužku a začali jsme se představovat, nejhůř se mi zapamatovala holka jménem Nadine. Až jsme se všichni představili, řekli nám, o čem tento tábor bude.

pátek 6. března 2015

Zvířata na naší planetě

Tento článek píšu, protože mám moc ráda zvířata, a taky proto, že jsme se v přírodovědě učili podnebné pásy a zvířata žijící tam. Bavilo mě to, a tak vám o tom něco napíšu. Je to rozdělené na dvě části – první část polární a tropický pás a druhá část mírný a subtropický.